Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

80% Kernerugbrød (med Basis Rugbrød Mørk 20/80)

Fremgangsmåde:

Bemærkning:

Da dejen har en meget blød konsistens, kan det ikke lade sig gøre at slå brødet op. Men afvejer istedet direkte i form og trykker den med hånden. 

Dejtemperatur: 28-30°C

Køretid*: 15 min. langsomt

Liggetid: 30 min.

Dejvægt: 1.200 g

Form: 1.8 l rugbrødsform eller aluform 76140

Rasketid*: Ca. 55-60 min.

Bagetemperatur*: 250°C, faldende til 180°C. Damp ved indsætning i ovn

Bagetid*: Ca. 55-60 min.

*) Vejledende

Ingredienser:

49% Rugkerner, vand, tørret hvedesurdej (hvedemel, startekultur), hvedemel, mørk ristet bygmalt, 1,5% rugmel, hvedegluten, gær, salt tilsat jod, sirupsmalt, rapsolie, druesukker, enzym.


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi863 kJ
206 kcal
Fedt1,1 g
- mættede fedtsyrer0,2 g
Kulhydrat37,4 g
- heraf sukkerarter1,9 g
Kostfibre8 g
Protein7,2 g
Salt1,23 g
Print opskrift