Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

50% Rugbrød (med Basis Rugbrød Mørk 20/80)

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: 28-30°C

Køretid*: 10 min. langsomt

Liggetid: 30 min.

Dejvægt: 1.100 g

Form: 1.8 ltr. rugbrødsform

Rasketid*: Ca. 45 min.

Bagetemperatur*: 250°C, faldende til 180°C. Damp ved indsætning i ovn

Bagetid*: Ca. 50-55 min.

*) Vejledende

Ingredienser:

Vand, 28% rugkerner, 20% rugmel, hvedemel, tørret hvedesurdej (hvedemel, startekultur), 1% mørk ristet bygmalt, hvedegluten, gær, salt tilsat jod, karamelsirup, rapsolie, druesukker. 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi929 kJ
222 kcal
Fedt1,6 g
- mættede fedtsyrer0,2 g
Kulhydrat39,9 g
- heraf sukkerarter3,4 g
Kostfibre9,2 g
Protein7,1 g
Salt1,16 g
Print opskrift