Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

40% Kernerugbrød (med Basis Rugbrød Mørk 20/80)

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: 28-30 min.

Køretid*: 10 min. langsomt

Liggetid: 30 min.

Dejvægt: 1.100 g

Form: 1.8 l rugbrødsform eller aluform nr. 76140

Rasketid*: 45-50 min.

Bagetemperatur*: 250°C, faldende til 180°c. Damp ved indsætning.

Bagetid*:  50-55 min.

*) Vejledende

Ingredienser:

vand, rugmel, 16% skårne rugkerner, hvedemel, tørret hvedesurdej (hvedemel, startekultur), mørk ristet bygmalt, hvedegluten, gær, salt til jod, karamelsirup, rapsolie, druesukker. 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi640 kJ
153 kcal
Fedt1,2 g
- mættede fedtsyrer0,2 g
Kulhydrat25,3 g
- heraf sukkerarter1,3 g
Kostfibre5,8 g
Protein6,9 g
Salt1,28 g
Print opskrift