Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

20% Kernerugbrød (med Basis Rugbrød Mørk 20/80)

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: 28-30°C

Køretid*: 10 min. langsomt

Liggetid: 30 min.

Dejvægt: 1.100 g

Form: 1.8 l rugbrødsform eller aluform 76140

Rasketid*: 50-55 min.

Bagetemperatur*: 250°C, faldende til 180°C. Damp ved indsætning i ovn.

Bagetid*: 50-55 min.

*) Vejledende

Ingredienser:

35% rugmel, vand, 9% skårne rugkerner, hvedemel, tørret hvedesurdej (hvedemel, startekultur), 1,3 % mørkt ristet bygmalt, gær, hvedegluten, salt til jod, karamelsirup, rapsolie, druesukker. 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi740 kJ
177 kcal
Fedt1,2 g
- mættede fedtsyrer0,2 g
Kulhydrat30,6 g
- heraf sukkerarter1,6 g
Kostfibre7,1 g
Protein7 g
Salt1,25 g
Print opskrift