Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Havrerugbrød med Valsauer

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: 28-30°C

Køretid*: 20 min. langsomt

Liggetid: 30 min. køres langsomt 1 min. inden afvejning

Dejvægt: 1.100 g. i Alu 76165

Form: Alu 76165

Dekoration: Havreflager

Rasketid*: 45-50 min til formens kant.

Bagetemperatur*: Ind ved 250°C, faldende til 180°C. Damp ved indsætning.

Bagetid*: 45 min. + 5 min. med åben spjæld.

*) Vejledende 

Ingredienser:

Vand, rugmel, fuldkornshvedemel, 9% havregryn, solsikkekerner, tørret surdej ( rug, hvede, hvedestivelse, surhedsregulerende middel (E270, E260), rugkerner, salt tilsat jod, brun farin, gær, mørk ristet bygmalt.


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi880 kJ
210 kcal
Fedt3,2 g
- mættede fedtsyrer0,5 g
Kulhydrat34,8 g
- heraf sukkerarter2,6 g
Kostfibre6,8 g
Protein6,8 g
Salt1,19 g
Print opskrift