Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Kartoffelrugbrød med Valsauer

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: 28-30

Køretid*: 20 min langsomt

Liggetid 30 min. 

Dejvægt: 1.100 g

Form: Valsemøllens rugbrødsform

Dekoration: Rulles i franske kartofler

Rasktid*: 50-55 min.

Bagetemperaturer*: Indsættes ved 250°C, faldende til 180°C. Damp ved indsætning. 

Bagetid*: 50 min. De sidste 5 min. med åbent spjæld. (Kernetemp. min. 96°C)

*) Vejledende 

Ingredienser:

Vand, 23% rugmel, hvedemel, 11% kartoffelflager, 6% rugkerner, tørret surdej (rug, hvede, surhedsregulerende middel (E270, E260), hvedestivelse, salt tilsat jod, mørk bygmaltsekstrakt, gær, brun farin, melbehandlingsmiddel (E300). 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi815 kJ
195 kcal
Fedt0,7 g
- mættede fedtsyrer0,2 g
Kulhydrat38,1 g
- heraf sukkerarter2,2 g
Kostfibre56 g
Protein5,5 g
Salt1,34 g
Print opskrift