Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Hørkernerugbrød (med Basis Rugbrød Mørk 20/80)

Fremgangsmåde:

Lav iblødsætningen dagen før.

Iblødsætning

400 g Basis Rugbrød Mørk NA (3020104)

2.500 g Skårne rugkerner NA (2305004)

50 g salt

350 g hørfrø (9011000)

3.000 g vand

6.300 g iblødsætning i alt

 

Hørkernerugbrød med Basis Rugbrød Mørk 20/80

Dejtemperatur: 28-30°C

Køretid*: 15 min.

Liggetid: 30 min.

Dejvægt: 2.000 g

Opslåning: Slå brødene op, og bag dem fritstående som sønderjyske rugbrød

Rasketid*: 20 min.

Bagetemperatur*: Sæt ind ved 250°C, faldende til 180°C. Damp ved indsætning i ovn. Åbn ovnen efter 2 minutter, så dampen kommer ud, og luk så lågen igen. Bag med åbent spjæld resten af bagetiden.

Bagetid*: ca. 45 min. (kernetemperatur mindst 96°C)

*) Vejledende

Ingredienser:

Vand, skårne rugkerner, stenformalet rugmel, hvedemel, 4% hørfrø, tørret hvedesurdej (hvedemel, starterkultur), salt tilsat jod, mørk ristet bygmalt, hvedegluten, gær, karamelsirup, rapsolie, druesukker, melbehandlingsmiddel (E 300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi881 kJ
211 kcal
Fedt2,4 g
- mættede fedtsyrer0,4 g
Kulhydrat35,6 g
- heraf sukkerarter1,8 g
Kostfibre7,7 g
Protein7,5 g
Salt1,52 g
Print opskrift