Transparent
Valsemøllen A/S
Fuldkorn softkernerugbrod-100-0

Fuldkorns softkernerugbrød - Fuldkorns softkernerugbrød 100/0 NaturAks (grundopskrift)

Smagfuldt, karakteristisk og saftigt rugbrød fyldt med frø og kerner - et fuldkornsmærket rugbrød til hele familien.

Opskrift / Ingredienser


Antal: ca. 20 små rugbrød / 12 store rugbrød

12.500 g Fuldkorn Softkernerugbrød 100/0 NaturAks (3087004)
120 g Gær (60 g tørgær)
9.500 g Vand
Dejvægt i alt 22.120 g

Fremgangsmåde


Fremgangsmåde

Dejtemperatur 28-30°C.
Æltetid 20 min. Langsomt.
Liggetid Ingen - Vejes direkte i formen.
Dejvægt 1.100 g/1.800 g.
Form Lille rugbrød: 1,8 L rugbrødsform (1.100 g). Stort rugbrød: 3 L rugbrødsform (1.800 g) .
Dekoration 12 g Sesamfrø.
Hævetid 50 min. til formens kant.
Bagetemperatur (vejl.) Indsættes ved 250°C faldende til 180°C med damp.
Bagetid (vejl.) 50-60 min. (Kernetemperatur på min. 94°C).

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen

    Her er hvad vi fandt til dig

    Gør din søgning mere præcis ved at anvende filtre.