Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Äpple längd

Fremgangsmåde:

Til opskriften skal du bruge: 300 g grunddej og 100 g remonce. 

Dejtemperatur: 25-27°C

Køretid: 

Raskedej: 4 min. langsomt + 30 min. liggetid 

Grunddej/færdigdej: 8 min. langsomt + 5 min. hurtigt

Dejvægt: 535 g pr. pres

Liggetid for færdigdej: 15 min. som dej + 15 min. i virk.

Rasketid: 60-65 min. i raskeskab

Bagetemperatur*: 230°C i stikovn

Bagetid*: 6-8 min.

* Vejledende

Beskrivelse: 

Rul dejen ud på 20x30 cm. Smør en stribe remonce og en stribe æblemarmelade ud i midten af dejstykket, og læg derefter en række æblebåde oven på (8-10 stk.). Drys kanelsukker henover æblebådene. Læg dejen ind over midten, saml den, og vend så samlingen nedad. Læg længden på en plade. 

Snit længden med en kniv på tværs - ca. 10 snit - efter raskning. Tryk længden midt på, og kom en stribe creme i midten, og bag længden. Stryg den med sukkervand efter bagning, og sigt florsukker på hver side af cremen.   

Sukkervand: Kog vandet op med sukker i 3-5 minutter.

Rasketid   :   60-65 min.

Bagetid     :   6-8 min.

Bagetemp. :   Ca. 230 Co

Næringsberegningen er baseret på mængderne, der bruges i selve opskriften og ikke mængderne i grunddejen. 

Ingredienser:

Hvedemel, æblebåde, smør, sukker, marcipanråmasse (mandler, sukker, vand, invertsukkersirup), æblemarmelade (glucose-fruktosesirup, æblepure, sukker, vand, surhedsregulerendemidler (E330, E331, E333), fortykningsmidler: (E440, E401), konserveringsmiddel (E202), æblearoma)), vand, gær, koldcreme (sukker, modificeret kartoffel stivelse, skummetmælkspulver, kokos olie, fortykningsmiddel (E401), vanilje aroma, salt, vanilin, farvestof E160a (kan indeholde spor af æg)), kanel, kardemomme, salt, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1314 kJ
314 kcal
Fedt13 g
- mættede fedtsyrer6,6 g
Kulhydrat42,3 g
- heraf sukkerarter19,7 g
Kostfibre2,9 g
Protein5,4 g
Salt0,48 g
Print opskrift