Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Tosca längd

Fremgangsmåde:

Til opskriften skal du bruge: 600 g grunddej og 150 g remonce. 

Dejtemperatur: 25-27°C

Køretid: 

Raskedej: 4 min. langsomt + 30 min. liggetid 

Færdig dej: 8 min. langsomt + 5 min. hurtigt

Dejvægt: 910 g pr. pres

Liggetid for færdigdej: 15 min. som dej + 15 min. i virk.

Rasketid: 60-65 min. i raskeskab

Bagetemperatur*: 230°C i stikovn

Bagetid*: 6-8 min.

* Vejledende

 

Beskrivelse: Rul dejen ud på 20 x 50 cm. Bland remonce, creme og brun farin  sammen. Smør remoncen ud over hele stykket, og rul derefter dejen sammen som til snegle. Læg længden på en plade, og klip den som en klippestang, og stil til raskning. Drys længden med en blanding af toscapulver og mandelflager inden afbagning.

Remonce, creme og brun farin blandes sammen.

Rasketid   :   60-65 min.

Bagetid     :   14 - 17 min.

Bagetemp. :   Ca. 230 Co

Næringsberegningen er baseret på mængderne, der bruges i selve opskriften og ikke mængderne i grunddejen.

Ingredienser:

Hvedemel, smør, sukker, marcipanråmasse (mandler, sukker, vand, invertsukkersirup), mandel flager, vand, brun farin, gær, koldcreme (sukker, modificeret kartoffel stivelse, skummetmælkspulver, kokos olie, fortykningsmiddel (E401), vanilje aroma, salt, vanilin, farvestof E160a (kan indeholde spor af æg)), kardemomme, salt, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1566 kJ
374 kcal
Fedt16,3 g
- mættede fedtsyrer7,2 g
Kulhydrat47,9 g
- heraf sukkerarter21,1 g
Kostfibre2,7 g
Protein7,5 g
Salt0,54 g
Print opskrift