Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Solbullar

Fremgangsmåde:

Til opskriften skal du bruge: 1800 g grunddej. 

Dejtemperatur: 25-27°C

Køretid: 

Raskedej: 4 min. langsomt + 30 min. liggetid 

Færdig dej: 8 min. langsomt + 5 min. hurtigt

Dejvægt: 2.550 g pr. pres (30 boller)

Liggetid for færdigdej: 15 min. som dej + 15 min. i virk.

Rasketid: 60-65 min. i raskeskab

Bagetemperatur*: 230°C i stikovn

Bagetid*: 6-8 min.

* Vejledende

Beskrivelse: Form dejen  til 30 boller, og sæt dem på en plade. Tryk bollerne i midten efter raskning, og fyld ca. 25 g creme i hver bolle. Stryg bollerne med smeltet smør, og vend dem i sukker efter afbagning.

Rasketid   :   60-65 min.

Bagetid     :   14 - 17 min.

Bagetemp. :   Ca. 230 Co

 

Næringsberegningen er baseret på mængderne, der bruges i selve opskriften og ikke mængderne i grunddejen.

Ingredienser:

Hvedemel, vand, smør, koldcreme (sukker, modificeret kartoffel stivelse, skummetmælkspulver, kokos olie, fortykningsmiddel (E401), vanilje aroma, salt, vanilin, farvestof E160a (kan indeholde spor af æg)), sukker, gær, kardemomme, salt, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1046 kJ
250 kcal
Fedt8,2 g
- mættede fedtsyrer5 g
Kulhydrat37,6 g
- heraf sukkerarter10 g
Kostfibre1,5 g
Protein5,3 g
Salt0,56 g
Print opskrift