Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Semlertårta

Fremgangsmåde:

Kom raskedejen i æltekarret, tilsæt de øvrige ingredienser, og kør dejen.

Dejtemperatur: 25-27°C

Køretid: 

Raskedej: 4 min. langsomt + 30 min. liggetid 

Færdig dej: 8 min. langsomt + 5 min. hurtigt

Dejvægt: 1.800 g pr. pres (60 g pr. bolle), tærte 400 g

Liggetid for færdigdej: 15 min. som dej + 15 min. i virk.

Rasketid: 60-65 min. i raskeskab

Bagetemperatur*: 230°C i stikovn

Bagetid*: 6-8 min. Tærte 12 - 14 min.

* Vejledende

Semlor fyldning

Beskrivelse: Hæld alle ingredienserne i en skål, og bland dem til en ensartet masse.

Top med flødeskum efter ønske - Næringsberegningen af opskriften er uden flødeskum.

Ingredienser:

Marcipanråmasse (mandler, sukker, vand, invertsukkersirup), vand, smør, sukker, hvedemel, koldcreme (sukker, modificeret kartoffel stivelse, skummetmælkspulver, kokos olie, fortykningsmiddel (E401), vanilje aroma, salt, vanilin, farvestof E160a (kan indeholde spor af æg)), mandel, kardemomme, gær, salt, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1592 kJ
380 kcal
Fedt23,7 g
- mættede fedtsyrer9,5 g
Kulhydrat34,4 g
- heraf sukkerarter25,3 g
Kostfibre2,9 g
Protein6,3 g
Salt0,3 g
Print opskrift