Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Kanelkrans

Fremgangsmåde:

Til opskriften skal du bruge: 300 g grunddej og 100 g remonce.

Dejtemperatur: 25-27°C

Køretid: 

Raskedej: 4 min. langsomt + 30 min. liggetid 

Færdig dej: 8 min. langsomt + 5 min. hurtigt

Dejvægt: 405 g pr. pres

Liggetid for færdigdej: 15 min. som dej + 15 min. i virk.

Rasketid: 60-65 min. i raskeskab

Bagetemperatur*: 230°C i stikovn

Bagetid*: 6-8 min.

* Vejledende

Beskrivelse: Rul dejen ud på 20 x 30 cm. Smør remonce udover dejstykket, og drys kanelsukker over remoncen. Rul dejen sammen som til snegle. Læg dejen med samlingen nedad, og del dejen med en kniv på langs. Flet strimlerne sammen, læg dem på en plade, og form dem til en krans. Stryg kransen med vand, og drys med perlemelis.

Rasketid   :   60-65 min.

Bagetid     :   14-17 min.

Bagetemp. :   Ca. 230 Co


Næringsberegningen er baseret på mængderne, der bruges i selve opskriften og ikke mængderne i grunddejen.

Ingredienser:

Hvedemel, smør, sukker, marcipanråmasse (mandler, sukker, vand, invertsukkersirup), vand, gær, koldcreme (sukker, modificeret kartoffel stivelse, skummetmælkspulver, kokos olie, fortykningsmiddel (E401), vanilje aroma, salt, vanilin, farvestof E160a (kan indeholde spor af æg)), kanel, kardemomme, salt, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1601 kJ
383 kcal
Fedt17 g
- mættede fedtsyrer8,6 g
Kulhydrat48,5 g
- heraf sukkerarter19 g
Kostfibre3,2 g
Protein7 g
Salt0,61 g
Print opskrift