Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Gosenbullar

Fremgangsmåde:

Til opskriften skal du bruge: 2000 g grunddej og 500 g remonce. 

Dejtemperatur: 25-27°C

Køretid: 

Raskedej: 4 min. langsomt + 30 min. liggetid 

Færdig dej: 8 min. langsomt + 5 min. hurtigt

Dejvægt: 2.680 g pr. pres (80 - 90 g pr. bolle)

Liggetid for færdigdej: 15 min. som dej + 15 min. i virk.

Rasketid: 60-65 min. i raskeskab

Bagetemperatur*: 230°C i stikovn

Bagetid*: 6-8 min.

* Vejledende

Beskrivelse:

Rul dejen ned på 3,5-4 mm., i rektangulær form. Bland remonce, creme og brun farin sammen. Smør blandingen på hele stykket, og rul stykket sammen som til snegle. Skær dejen ud til snegle i ønsket størrelse (80-90 g). Sæt sneglene på en plade, og sæt dem til raskning. Drys en blanding af toscapulver og mandelflager på sneglene efter raskning.

Rasketid   :   60-65 min.

Bagetid     :   6-8 min.

Bagetemp. :   Ca. 230 Co


Næringsberegningen er baseret på mængderne, der bruges i selve opskriften og ikke mængderne i grunddejen.
 

Ingredienser:

Hvedemel, smør, sukker, marcipanråmasse (mandler, sukker, vand, invertsukkersirup), vand, brun farin, gær, mandel flager, koldcreme (sukker, modificeret kartoffel stivelse, skummetmælkspulver, kokos olie, fortykningsmiddel (E401), vanilje aroma, salt, vanilin, farvestof E160a (kan indeholde spor af æg)), kardemomme, salt, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1521 kJ
364 kcal
Fedt15 g
- mættede fedtsyrer7,4 g
Kulhydrat48,9 g
- heraf sukkerarter21,5 g
Kostfibre2,3 g
Protein6,8 g
Salt0,57 g
Print opskrift