Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Semlor bullar / Tärta

Fremgangsmåde:

Til opskriften skal du bruge: 1800 g grunddej og 600 g remonce.

Dejtemperatur: 25-27°C

Køretid: 

Raskedej: 4 min. langsomt + 30 min. liggetid 

Færdig dej: 8 min. langsomt + 5 min. hurtigt

Dejvægt: 1.800 g pr. pres (60 g pr. bolle og 400 g pr. tærte).

Liggetid for færdigdej: 15 min. som dej + 15 min. i virk.

Rasketid: 60-65 min. i raskeskab

Bagetemperatur*: 230°C i stikovn

Bagetid*: 6-8 min. for boller og 12-14 for tærten.

* Vejledende

Beskrivelse: Form dejen til boller (30 stk.) eller tærter (4-5 stk.)

Semler fyldning: Hæld alle ingredienserne i en skål, og bland dem til en ensartet masse.

Top med flødeskum efter ønske - Næringsberegningen af opskriften er uden flødeskum.

 

Se videoen, hvor vi viser, hvordan du fylder dine Semlor boller

 

 

 

 

 

Ingredienser:

Marcipanråmasse (mandler, sukker, vand, invertsukkersirup), hvedemel, vand, smør, mandel, koldcreme (sukker, modificeret kartoffel stivelse, skummetmælkspulver, kokos olie, fortykningsmiddel (E401), vanilje aroma, salt, vanilin, farvestof E160a (kan indeholde spor af æg)), sukker, gær, kardemomme, salt tilsat jod, melbehandlingsmiddel (E 300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1473 kJ
352 kcal
Fedt18,4 g
- mættede fedtsyrer3,7 g
Kulhydrat36 g
- heraf sukkerarter21,9 g
Kostfibre4,1 g
Protein8,8 g
Salt0,27 g
Print opskrift