Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Semlor boller

Fremgangsmåde:

Kom raskedejen i æltekarret, tilsæt de øvrige ingredienser, og kør dejen.

Dejtemperatur: 25-27°C

Køretid: 

Raskedej: 4 min. langsomt + 30 min. liggetid 

Færdig dej: 8 min. langsomt + 5 min. hurtigt

Dejvægt: 1.800 g pr. pres (60 g pr. bolle)

Liggetid for færdigdej: 15 min. som dej + 15 min. i virk.

Rasketid: 60-65 min. i raskeskab

Bagetemperatur*: 230°C i stikovn

Bagetid*: 6-8 min.

* Vejledende

Semlor fyldning

Beskrivelse: Hæld alle ingredienserne i en skål, og bland dem til en ensartet masse.

Top med flødeskum efter ønske - Næringsberegningen af opskriften er uden flødeskum.

 

Se videoen, hvor vi viser, hvordan du fylder dine Semlor boller

 

 

 

 

 

Ingredienser:

Marcipanråmasse (mandler, sukker, vand, invertsukkersirup), hvedemel, vand, smør, mandel, koldcreme (sukker, modificeret kartoffel stivelse, skummetmælkspulver, kokos olie, fortykningsmiddel (E401), vanilje aroma, salt, vanilin, farvestof E160a (kan indeholde spor af æg)), sukker, gær, kardemomme, salt tilsat jod, melbehandlingsmiddel (E 300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1473 kJ
352 kcal
Fedt18,4 g
- mættede fedtsyrer3,7 g
Kulhydrat36 g
- heraf sukkerarter21,9 g
Kostfibre4,1 g
Protein8,8 g
Salt0,27 g
Print opskrift