Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Fastelavnsboller af Wiener-Vals 100/0

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: Som kold som muligt

Køretid*: 5 min. ved mellemhastighed

Indrulning: 50-60% rullemargarine 

Rulning: 3 x 3 uden hviletid. Efter rulning sættes dejen på køl/frost i 20 min.

Fastelavnsboller med creme: Fold dem som spandauer, og vend dem om. Fyld dem med creme/syltetøj efter raskning.

Fastelavnsboller med flødeskum: Fold dem som spandauer, og vend dem om. Fyld dem med flødeskum og fyld efter raskning og pynt dem til sidst.

Dejvægt: 40 g pr. stk.

Rasketid*: Ca. 45 min.

Bagetemperatur*: 210°C

Bagetid*: Ca. 12-14 min.

 

* Vejledende

Wienerbrød som flødekage ( wienervals 100/0 kold creme  rullemargarine marmelader nougat)

1 med fløde og creme med hindbær marmelade pynt hvidglasur med fløde Rosette og frisk hindbær  

2  jordbær rabarber skum pynt fløde Rosette med drysset flormelis

3 mocca pynt glasur lavet på espresso kaffe med mørk høvlet chokolade

4 hindbær skum med fløde Rosette frysetørret hindbær

5 skovbær pynt lyse lilla glasur med fløde rosette og brombær

6 abrikos og chokolade mousse pynt dyp bollen  halvt i mørk chokolade fløde Rosette og ½ abrikos  

 

Wienerbrød med marmelader og creme

1 vaniljecreme hvid glasur

2 hindbær lyserød glasur

3 æble lysegul glasur

4 Blomme og marcipan lyse lilla glasur

5 nougat og creme med hasselnød nougat som glasur ( varmes evt i micro drys ristede hakkede hasselnødder på )

6 pistacie og pære lysegrøn glasur med pistacie

Ingredienser:

Hvedemel, vand, æg, gær, sukker, hvedegluten, rapsolie, hvedeklid, salt tilsat jod, rugsigtemel, emulgator (E472e), melbehandlingsmiddel (E300), enzym


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1471 kJ
352 kcal
Fedt1,9 g
- mættede fedtsyrer0,6 g
Kulhydrat68,7 g
- heraf sukkerarter7,3 g
Kostfibre2,9 g
Protein12,4 g
Salt0,5 g
Print opskrift