Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Fastelavnsboller af Bløddej 100/0

Fremgangsmåde:

Hæld alle ingredienserne i et æltekarret, og kør dejen

Dejtemp: 25-26°C.

Køretid: 6 min. langsomt + 6 min. hurtigt.

Dejvægt: 60 g pr. dejstykke (66 boller i alt).

Liggetid: 20 min. som dej med klæde over + læg dejen i køleskabet på en meldrysset plade (klar til at rulle ud) i 20 min.

Rulning: Rul ned til 4 mm. Del dejen i firkanter på 10x10 cm. Fold som cremebolle - med den smag du ønsker indeni.

Rasketid*: 60 min. plus 10 minutter i bageriet inden afbagning.

Bagetemperatur: 210°C

Bagetid*: 11-14 min. i stikovn

*)Vejledende

Vaniljecreme

Hæld alle ingredienser i en skål. Pisk cremen i 3 min. og opbevar den i køleskab, indtil den skal bruges. Fyld 5 g remonce og 15 g creme i hver bolle

Forslag til fyld til gammeldags dags fastelavnsboller

  • Marcipan remonce, vanilje creme, chokoladeglasur og hvid, høvlet chokolade 
  • Marcipan remonce, vanilje creme, hvid glasur med mørk, høvlet chokolade
  • Marcipan remonce, vanilje creme, sprøjteklar nougat og lyseblå glasur
  • Marcipan remonce, vanilje creme med lyserød glasur og frysetørret hindbær
Ingredienser:

Hvedemel, vand, sødmælk, koldcreme (sukker, modificeret kartoffelstivelse, skummetmælkspulver, kokos olie, fortykningsmiddel (E401), vanilje aroma, salt, vanilin, farvestof E160a (kan indeholde spor af æg)), sukker, smør, gær, palmeolie, salt tilsat jod, fortykningsmiddel (E1414), æg, 0,4% vaniljesukker med vaniljearoma og vanilje, glukosesirup, hvedegluten, emulgator (E472e), fortykningsmiddel (E 440), emulgator (E 471), rapsolie, majsstivelse, smøraroma.


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1001 kJ
239 kcal
Fedt6,6 g
- mættede fedtsyrer3,5 g
Kulhydrat38,3 g
- heraf sukkerarter6,4 g
Kostfibre1,9 g
Protein5,3 g
Salt1 g
Print opskrift