Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Berliner

Fremgangsmåde:

Alle ingredienserne hældes i æltekarret.

Dejtemp: 24-26°C.

Køretid: 10 min. langsomt.

Liggetid: 20 min. i virk.

Dejvægt: 1.350 g pr. pres.

Form: Slåes op som boller og stilles på plade til hævning.

Rasketid*: 50 min. i bageriet.

Bagetid*: Koges ca. 3 min. på hver side ved 180°C i frituren. Vendes i sukker og fyldes med marmelade.

*)Vejledende

Ingredienser:

Hvedemelmælk, margarine, æg, sukker, gær, palmeolie, salt tilsat jod, fortykningsmiddel (E1414), citronpasta, glukosesirup, hvedegluten, fortykningsmiddel (E440), emulgator (E472e) majsstivelse, rapsolie, emulgator (E471), smøraroma, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1427 kJ
341 kcal
Fedt12,7 g
- mættede fedtsyrer5,3 g
Kulhydrat46,1 g
- heraf sukkerarter7,6 g
Kostfibre2,2 g
Protein9,1 g
Salt1,1 g
Print opskrift