Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Hindbær- og blåbærkage

Fremgangsmåde:

Vej alle ingredienserne af og kør dejen 2 minutter langsomt og 5 minutter ved mellem hastighed.

Dejen vejes af, 400 gram i gummiform. Koldcreme spøjtes på, hindbær og blåbær fordeles på kagen. Inden den bages, drysses der hasselnøddeflager på toppen.

Bages i 45 minutter ved 180 grader.

 

Bemærk at næringsberegningen er på den bagte kage uden pynt.

Ingredienser:

Sukker, hvedestivelse, æg, rapsolie, hvedemel, kransekagemasse (abrikoskerner, sukker, mandler, vand, glukosesirup, kaliumsorbat), appelsin pasta, vand, palmeolie, fortykningsmiddel (E1414), hævemidler (E450, E500), vallepulver (mælk), koldcreme (sukker, modificeret kartoffel stivelse (E1414), skummetmælkspulver, kokosolie, fortykningsmiddel (E401), vanilje aroma, salt, vanilin, farvestof (E160a)), salt tilsat jod, glukosesirup, skummetmælkspulver, emulgator (E472e), stabilisator (E415), vanilje aroma.


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1409 kJ
337 kcal
Fedt19,9 g
- mættede fedtsyrer2,7 g
Kulhydrat35,7 g
- heraf sukkerarter28,3 g
Kostfibre0,3 g
Protein3,8 g
Salt0,88 g
Print opskrift