Lys Fuldkorn Specialbrød (Grundopskrift)

Fremgangsmåde:
Dejtemperatur       25-26°C
Køretid*   4 min. langsomt + 6 min. hurtigt
Liggetid   15 min. som dej + 15 min. i virk.
Dejvægt   650 pr. brød
Opslåning   Fritstående eller i form.
Dekoration   Drysses med rugsigtemel. Snittes tilfældigt inden afbagning.
Rasketid*   35-40 min.
Bagetemperatur*   Indsættes vede 230°C, reduceres straks til 190°C. Dampes 8 sek. ved indsætning.
Bagetid*   30 min. + 5 min. med åbent spjæld.
 
*)Vejledende
 

 Se flere lækre opskrifter med helblandingen Lys Fuldkorn Specialbrød her

Ingredienser:

35% fuldkornshvedemelhvedemel, vand, gær, salt tilsat jod, tørret spelthvedesurdej (spelthvedemel, starterkultur), honning pulver (tørret honning, maltodextrin), palmeolie, tørret hvedesurdej, hvedegluten, druesukker, emulgator (E472e), glukosesirup, majsstivelse, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1036 kJ
248 kcal
Fedt1,8 g
- mættede fedtsyrer0,7 g
Kulhydrat45,7 g
- heraf sukkerarter2,6 g
Kostfibre5 g
Protein8,9 g
Salt1 g
Print opskrift