Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Økologisk Rustikt med chia

Fremgangsmåde:

Beskrivelse: Alle ingredienser hældes i æltekarret, undtagen ca. 500 g vand og 130 g salt. Når dejen er kørt 5 min. langsomt + 5 min. hurtigt, tilsættes de sidste 500 g vand, og dejen køres igen 5 min. hurtigt. I de sidste 2 min. af æltetiden tilsættes 130 g salt.

Dejtemperatur: 25-27°C

Køretid*: 5 min. langsomt + 5 min. hurtigt + 5 min. hurtigt

Liggetid: 120 min. i boks/kasse. (60 min. i boks/kass hvis brødene skal over køl til næste dag. Brødene sættes 1 time på frost, så på køl. Dag 2 tages brødene ud fra køl, og tempereres i bageriet til en kernetemperatur på min. 15°C, hæves til ønsket volume.)

Dejvægt:

Brød: 650 g 

Baguettes: 400 g

Stykker: 120-150 g

Dekoration: 50 % øko. chiafrø + 50 % Øko Bygflager

Rasketid*: 60 min. tørrask eller til ønsket volumen

Bagetemperatur*: Stikovn: Indsættes ved 230°C, damp efter 2 min. og temp. sænkes til 210°C Herdovn: Indsættes ved 250°C, damp efter 2 min. og temp. sænkes til 230°C

Bagetid*:

Brød: 30 min. + 10 min. med åbent spjæld

Baguettes: 20 min. + 5 min. med åbent spjæld

Stykker: 15 min. + 5 min. med åbent spjæld

 

*) Vejledende

Ingredienser:

Økologisk hvedemel, vand, økologisk durumhvedemel, 6% økologiske chiafrø, tørret økologisk spelthvedesurdej (økologisk spelthvede, starterkultur), salt tilsat jod, økologisk rugsigtemel, gær, økologisk hvedegluten, tørret økologisk surdej (økologisk hvedemel, starterkultur), melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi932 kJ
223 kcal
Fedt1 g
- mættede fedtsyrer0,1 g
Kulhydrat43 g
- heraf sukkerarter0,5 g
Kostfibre4,1 g
Protein7,6 g
Salt1,4 g
Print opskrift