Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Græskarrugbrød 100/0 NA (Grundopskrift)

Fremgangsmåde:
Dejtemperatur       30-32°C.
Køretid*   20 min. langsomt.
Liggetid   Ingen. Vejes direkte i form.
Dejvægt   1.200 g.
Form   Aluform 75165.
Dekoration   Drysses med græskarkerner.
Rasketid*   45-50 min.
Bagetemperatur*   250°C, faldende til 180°C. Damp ved indsætning.
Bagetid*   40-45 min. De sidste 5 min. med åbent spjæld. (Kernetemp. min. 96°C).
 
*)Vejledende

 

Ingredienser:

Vand, durumhvedemel, 12% rugflager, hvedemel, 6% græskarkerner, 6% rugkerner, havregryn, gule hørfrø, salt tilsat jod, tørret hvedesurdej (hvedemel, starterkultur), mørk ristet bygmalt, gær, havrefibre, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi953 kJ
228 kcal
Fedt5,9 g
- mættede fedtsyrer1 g
Kulhydrat31,9 g
- heraf sukkerarter1,1 g
Kostfibre6,6 g
Protein8,2 g
Salt1,81 g
Print opskrift