Baguette 100/0 NA (Grundopskrift)

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: 27°C

Køretid*: 5 min. langsomt + 5 min. hurtigt.

Liggetid: 2 x 15 min.

Dejvægt:

Store flutes: 300 g

Kuvertflutes: 1.500 g pr. pres.

Rasketid*: Ca. 45 min.

Bagetid*: 15-18 min.

*) Vejledende

Ingredienser:

Hvedemel, vand, gær, durumhvedemel, salt tilsat jod, hvedegluten, rapsolie, emulgator (E472e), melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1021 kJ
244 kcal
Fedt1,6 g
- mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat47,7 g
- heraf sukkerarter0,4 g
Kostfibre2,7 g
Protein7,5 g
Salt1,28 g
Print opskrift