Müsliboller (med Basis Bløddej 25/75)

Fremgangsmåde:
Dejtemperatur       25-26°C
Køretid*   6 min. langsomt + 5 min. hurtigt
Liggetid   10 min. som dej + 20 min. i virk.
Dejvægt   1.500 g pr. pres. Brækkes af som håndværker og vendes i havregryn.
Rasketid*   55-60 min.
Bagetemperatur*   230°C
Bagetid*   6-8 min.
 
*)Vejledende

 

Ingredienser:

Hvedemel, vand, 8% rugkerner, 4% solsikkekerner, gær, sukker, 3% rosiner, 3% hasselnødder, palmeolie, rapsolie, salt tilsat jod, tøræg, øko mørk ristet bygmalt, glukosesirup, hvedegluten, majsstivelse, stabilisator (E1414), fortykningsmiddel (E440), emulgator (E472e) (E471), smøraroma, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1314 kJ
314 kcal
Fedt9,7 g
- mættede fedtsyrer2,3 g
Kulhydrat47,1 g
- heraf sukkerarter8,6 g
Kostfibre3,8 g
Protein9 g
Salt1 g
Print opskrift