Limnos brud (med Limnos 50/50)

Fremgangsmåde:
Dejtemperatur       25-27°C
Køretid*   12 min. (10 min. langsomt + 2 min. hurtigt)
Liggetid   30 min. i virk.
Dejvægt   1.500 g pr. bræk
Opslåning   Slåes op som håndværkere, stryges med vand. 2 stk. sættes sammen og vendes i Durum Grosso
Rasketid*   45 min.
Bagetemperatur*   Indsættes ved 250°C med damp, og temperaturen reduceres til 210°C. 
Bagetid*   17 min + 3 min. med åbent spjæld
 
*)Vejledende
 

 

Ingredienser:

Hvedemel, vand, durumhvedemel, gær, palmeolie, salt tilsat jod, majsmel, glukosesirup, gurkemeje, majsstivelse, rapsolie, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1043 kJ
249 kcal
Fedt2,7 g
- mættede fedtsyrer1,1 g
Kulhydrat46,2 g
- heraf sukkerarter1,3 g
Kostfibre2,3 g
Protein8,1 g
Salt1,16 g
Print opskrift