Knækbrød (med Nordisk Bagværk 50/50)

Fremgangsmåde:
Efter endt æltning køres 100 g røremargarine pr. 1.000 g dej på.
Dejen køres, indtil den slipper kedlen.
Stykkerne vejes af på 3.500 g.
Hviler derefter i ca. 20 min.
Rulles ud på rullebord og ned til ca.2.
Stykkerne passer til 4 plader (netplader).
Efter endt udrulning, hviler dejen i ca. 10 min.
Skæres ud 4x8 pr. plade (32 stk.).
 
Dejtemperatur       27°C
Køretid*   10 min. langsomt
Liggetid   Efter endt rulning, hviler dejen i 10 min.
Rulning   Rulles ud på rullebord og ned på ca. 2. Stykkerne passer til 4 netplader.
Opslåning   Skæres ud 4 x 8 pr. plade. (32 stk.)
Dekoration   Dekoreres efter ønske med sesam eller birkes
Rasketid*   Ca. 30 min.
Bagetemperatur*   180-200°C
Bagetid*   Ca. 20-25 min.
 
*)Vejledende
 

 

Ingredienser:

Hvedemel, vand, margarine, gær, palmeolie, rugsigtemel, hvedekerner, hørfrø, hvedegluten, salt tilsat jod, mørk ristet bygmalt, karamelsirup, glukosesirup, rapsolie, majsstivelse, druesukker, emulgator (E472e), melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1279 kJ
306 kcal
Fedt11,9 g
- mættede fedtsyrer1,3 g
Kulhydrat39,6 g
- heraf sukkerarter2 g
Kostfibre2,9 g
Protein8,4 g
Salt0,93 g
Print opskrift