Hveder (af basis bløddej 25/75)

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur    26-27°C

Køretid*              6 min. langsomt + 5 min. hurtigt

Liggetid               20 min. i virk.

Dejvægt              2.100 g pr. bræk

Rasketid*           Ca. 55-60 min.

Bagetemperatur* Som hveder

Bagetid*   Som hveder

 *)Vejledende

Ingredienser:

Hvedemel, vand, margarine, sukker, gær, palmeolie, salt tilsat jod, fortykningsmiddel (E1414), tøræg, kardemomme, glukosesirup, hvedegluten, fortykningsmiddel (E440), emulgator (E472e), majsstivelse, rapsolie emulgator (E471), smøraroma, melbehandlingsmiddel (E 300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1363 kJ
326 kcal
Fedt11,6 g
- mættede fedtsyrer4,7 g
Kulhydrat46 g
- heraf sukkerarter6,6 g
Kostfibre2,3 g
Protein7,8 g
Salt1,04 g
Print opskrift