Hveder (af bløddej 100/0)

Fremgangsmåde:
Dejtemperatur       26-27°C
Køretid*   6 min. langsomt + 5 min. hurtigt
Liggetid   20 min. i virk.
Dejvægt   2.100 g pr. bræk
Form   Jern- eller træramme
Rasketid*   55-60 min.
Bagetemperatur*   Som hveder
Bagetid*   Som hveder
 
*)Vejledende
Ingredienser:

Hvedemel, vand, sukker, gær, palmeolie, salt tilsat jod, fortykningsmiddel (E1414), æg, kardemomme, glukosesirup, hvedegluten, fortykningsmiddel (E440), emulgator (E472e), (E471), rapsolie, majsstivelse, smøraroma.


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1192 kJ
285 kcal
Fedt5 g
- mættede fedtsyrer2,1 g
Kulhydrat51 g
- heraf sukkerarter6,6 g
Kostfibre2,8 g
Protein6,9 g
Salt1,31 g
Print opskrift