Spanske rundstykker

Fremgangsmåde:
Dejtemperatur       27°C
Køretid*   5 min. langsomt + 5 min. hurtigt
Liggetid   2 x 15 min.
Dejvægt   1.500 g pr. pres
Rasketid*   Ca. 45 min. i raskeskab ved 35°C med 80% fugt
Bagetemperatur*   Sættes ind ved 230°C. Dampes i 10 sekunder, temp. sænkes til 200°C
Bagetid*   15-18 min.
 
*)Vejledende

 

Ingredienser:

Hvedemel, vand, gær, durumhvedemel, salt tilsat jod, hvedegluten, rapsolie, emulgator (E472e), melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1021 kJ
244 kcal
Fedt1,6 g
- mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat47,7 g
- heraf sukkerarter0,4 g
Kostfibre2,7 g
Protein7,5 g
Salt1,28 g
Print opskrift