Rene råvarer, unikke produkter og faglig sparring, der rykker dig og din forretning. Det er det vigtigste for os, både når vi møder vores kunder i dagligdagen, men også hvis du besøger os på Foodexpo i Herning?

Vi håber, at du vil komme forbi vores stand, hvor vi lover masser af inspiration til nye rustikke brød bagt med stenformalet dansk mel og selvfølgelig også lidt lækkert til den søde tand. Valsemøllens produktudviklere Erik Olsen og Torben Busch opsætter et pop-up bageri, som giver dig som kunde rig mulighed for at få inspiration til de nyeste bageteknikker og flotte rustikke brød med moderne meltyper som ølandshvede og svedjerug.

Kom forbi hal F på stand nr. 5260 og tag en snak med Valsemøllens medarbejdere, smag på friskbagt brød og få et godt messetilbud.

Vi ses på Foodexpo i Herning den 18. - 20. marts 2018 i hal F på stand nr. 5260

Print din gratis adgangsbillet her

Foodexpo er Nordens største fødevare- og fagmesse, hvor du kan lade dig inspirere af alt det nyeste inden for fødevarebranchen. Der fyldes ti haller med trendzoner, fordragsscener, fagkonkurrencer, trendcaféer og ikke mindst de over 400 udstilleres nyheder og spændende produkter.