Velsmagende rug- og specialbrød er en vigtig base for ethvert morgenbord, frokostbuffet eller bare som tilbehør til aftensmaden. Hos Valsemøllen A/S har vi genindført den gamle og nænsomme stenformaling på en række af vores mest populære melprodukter. Det giver endnu bedre smag og flere vitaminer og mineraler i det færdige brød.

Hvad enten du bager brød helt fra bunden med økologisk eller konventionelt mel eller bruger vores brede udvalg af brødblandinger, kan du nu vælge en stenformalet variant hos Valsemøllen A/S.

Når kornet stenformales bevares kornets kim- og skaldele i melet, hvilket giver et højt indhold af kostfibre, vitaminer og mineraler. Ved bearbejdningen sigtes melet ikke helt så fint som ved almindelig formaling, hvilket giver endnu flere smagsnuancer i det færdige brød. Alt sammen gode grunde til at bage med stenformalet mel.

Se et udvalg af vores stenformalede meltyper (12,5 kg sække) herunder - eller gå direkte til online bestilling for det fulde udbud

    

     

 

Tag også gerne et kig i vores opskriftshæfte og find inspiration til brød bagt med stenformalet mel i bagerier og storkøkkener

Er du forbruger og har også lyst til at bage med Valsemøllens stenformalet mel, så tag et kig på Finax sortimentet her