Den seneste udvikling i Corona situationen har afstedkommet en del spørgsmål fra vore samarbejdspartnere og derfor denne kort information om status og aktions fra Valsemøllens side. Vi vil gerne understrege, at vi ser os selv som en vigtig del af forsyningskæden og derfor løbende tager de fornødne forholdsregler – både i forhold til at undgå smittefare og i forhold til at opretholde forsyningskæden.

 

Aktions/status:

 

  • Fødevarestyrelsen oplyser efter at have været i kontakt med både Statens Serum Institut og Sundhedsstyrelse at det er helt usandsynligt, at COVID-19 kan smitte til mennesker via mad. Det er også helt usandsynligt, at man bliver smittet med COVID-19 ved at røre ved fødevareemballage.
  • Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forhold til begrænsning af smittefare og har taget forskellige aktions herunder begrænsning af adgang til virksomheden for eksterne leverandører, chauffører, gæster, håndværkere o.lign. Alle sundhedsstyrelsen påbud om hygiejne: afstand, afspritning, håndvask osv. er fuldt implementeret.
  • Vi ved at Valsemøllen er dækket godt ind på kornsiden og vi vurderer også at forsyningen af øvrige råvarer og emballager er på plads.
  • Vi oplever hamstring i øjeblikket, hvilket kan påvirke vores leveringsevne kortvarigt og på enkeltstående produkter. Vi følger udviklingen tæt og forsøger at prioritere med mindst mulig gene for vores kunder.

 

Vi er fortrøstningsfulde og vil sikre løbende information og koordinering med berørte kunder. Vi må naturligvis tage forbehold for force majeure situationer.