Vi er i alt ca. 130 medarbejdere i Valsemøllen, hvor omkring 90 arbejder på vores hovedkontor og største mølleri i Esbjerg. Her holder kundeservice, indkøb, logistik, økonomi, B2B marketing og salg til sammen med de mange produktionsmedarbejdere, som sørger for at mølleriet kører. På vores mølle i Køge arbejder ca. 30 medarbejdere, primært inden for produktion, salg og markedsføring til detailhandlen. I Esbjerg og Køge har vi også egne laboratorier, hvor en række laboranter arbejder med en bred vifte af korn- og melanalyser. På vores mølle i Svendborg producerer vi havregryn, Gule Ærter®️ og mel af bælgfrugter. Her beskæftiges en god håndfuld medarbejdere. 

I Valsemøllen er der ikke langt fra idé til handling, så vi lægger vægt på, at alle vores medarbejdere er engagerede og har en høj faglighed inden for deres fagområde. Samtidig prioriterer vi et godt arbejdsklima og sammenhold i virksomheden.

Vi slår løbende jobopslag op efter behov, men vi hører meget gerne løbende fra kvalificerede medarbejdere, der har lyst til at løse spændende og udfordrende opgaver i produktion eller administration.

 Vi har p.t. følgende jobs ledige: 

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger, hvor du præsenterer dig selv, dine erfaringer og kompetencer, også selvom vi ikke lige p.t. har opslået en ledig stilling inden for dit fagområde. Send din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og mærk e-mailen "Uopfordret ansøgning". 

Hold dig også opdateret via LinkedIn