Valsemøllen beskæftiger 110 medarbejdere. Omkring 80 af disse arbejder i Esbjerg, hvor indkøb, logistik, økonomi, marketing og salg holder til. På møllen i Køge arbejder ca. 30 medarbejdere, primært inden for produktion og salg til detailhandlen. Både Esbjerg og Køge møllen har også et eget laboratorium, hvor en række laboranter arbejder med en bred vifte af korn- og melanalyser m.m. På vores mølle i Svendborg produceres primært havregryn og her beskæftiges 5 medarbejdere. 

I Valsemøllen er der ikke langt fra idé til handling, så vi lægger vægt på at alle vores medarbejdere er engagerede og har en høj faglighed inden for deres fagområde. Samtidig prioriterer vi et godt arbejdsklima og sammenhold i virksomheden.

Vi slår løbende jobopslag op efter behov, men vi hører meget gerne løbende fra kvalificerede medarbejdere, der har lyst til at løse spændende og udfordrende opgaver inden for en lang række arbejdsområder i både produktion og administration.

 Vi har p.t. følgende jobs ledige:

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger, hvor du præsenterer dig selv, dine erfaringer og kompetencer, også selvom vi ikke lige p.t. har opslået en ledig stilling inden for dit fagområde. Send din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og mærk e-mailen "Uopfordret ansøgning". 

Hold dig også opdateret via LinkedIn