Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.
Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15.30

+45 76 10 33 33

Valsemøllen producerer melprodukter til bagerier, detailhandel, industri og foodservice. Vi kan tilbyde et fuldt sortiment - alt fra færdige melblandinger, basisblandinger og bagehjælpemidler til helt nye meltyper. Vi udvikler på både koncept- og produktniveau og ønsker at forblive den foretrukne, professionelle sparringspartner for vores kunder.

Når du vælger Valsemøllen som samarbejdspartner, får du adgang til et stort sortiment af dansk og økologisk mel, specialmel og melblandinger, der sikrer gode bagerutiner og det lækre, vellykkede bagværk - hver gang. Valsemøllens mel og blandinger er samtidig jeres garanti for bæredygtigt økologisk mel - med kort vej fra jord til bord.

I får produkter af allerhøjeste kvalitet, der er dyrket af danske landmænd og malet på en af vores tre danske, CO2 neutrale møller. Vi har en målsætning om at producere klimaneutrale produkter i 2030, og første skridt i den retning er, at vi selv – vores 3 møller i Danmark fra 2022 er Co2e neutrale. Ved at vælge Valsemøllen får i en samarbejdspartner, I kan sparre med på både faglighed, bæredygtighed og klimavenlighed.

Mere end bare mel

Forbrugernes vaner har ændret sig de seneste år og der er nu mere fokus på kvalitet, smag, naturlige ingredienser og ikke mindst oplevelser. Vi tilbyder derfor kundespecifikke løsninger og følger tidens trends.

Vi vil være din foretrukne samarbejdspartner, hvorfor vi gerne stiller vores mangeårige erfaring og kompetencer inden for korn, kerner og mel til rådighed, hvis du ønsker det.

Vi glæder os til at tilbyde dig mere end bare mel!

Vælg din profesionelle tilgang til Valsemøllen herunder og find de informationer, der er relevant for netop dig: