En serie af 100% økologiske og vegetariske produkter

Valsemøllens Green Life serie er en samling af økologiske og vegetariske produkter, hvor fokus er på en sundere og grønnere livsstil. Samtidig er devisen, at det skal være let at lave sund og lækker mad - som også vegetarer vil sætte pris på.  Vi ved, at tiden i køkkenerne ofte er knap, hvorfor vi har haft stort fokus på, at produkterne skal være hurtige at tilberede - uden at gå på kompromis med den gode smag eller de gode råvarer, som altid skal være udgangspunktet for alt, hvad vi laver.

På nuværende tidspunkt omfatter vores Green Life serie til foodservice markedet kikærte- og linsemel, hummus og kødfri fars. Alle produkter er gode bud på, hvordan man i foodservice sektoren på enkel vis kan byde ind på fødevaretrends som kødfrie dage, sundhed og mad med et højt proteinindhold.  

Hele serien består af 'tørstof' produkter, hvilket vil sige, at der er lang holdbarhed selv efter åbning (op til et år). På den måde imødekommer vi det store fokus hele samfundet har på madspild, idet du ikke behøver at lave mere større portioner, end du vurderer, at dine gæster kan spise. Er dine gæster mere sultne end forventet, eller strømmer det ind med gæster, har du samtidig mulighed for at lave ekstra mad i løbet af ganske kort tid. Derfor er Green Life serien også en god 'reserve' at have i baghånden.

 

Valsemøllen Green Life Økologisk Hummus

En let og lækker hummus, som du kan røre sammen på blot et par minutter. Hemmeligheden bag produktet er, at vi har kogt kikærterne sammen med hummus krydderierne, hvorefter vi har tørret- og malet kikærterne. Din opgaver er derfor blot at tilsætte vand og olie, og så har du en skøn og cremet hummus. Ønsker du en hummus med lidt mere spark i, kan du frit vælge at tilsætte dine yndlings krydderier eller friske krydderurter. 

Vælger du Valsemøllen Green Life Hummus sparer du altså både tid og ressourcer i køkkenet, som du kan bruge på noget andet i stedet - fx. på at bage dejlig hjemmebagt brød, hvis du spørger os.

 

Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri Fars

En lækker plantefars baseret på kikærter og kartofler, som du kan røre sammen i løbet af få minutter. Du skal blot tilsætte æg og vand/mælk, lade farsen trække i nogle  minutter, og så er du klar til at stege små frikadeller, falafler eller bøffer. Farsen har samtidig et højt indhold af både fiber og protein, hvilket gør den til en rigtig god energikilde.

Den kødfri fars findes i tre forskellige varianter, så du kan finde din favorit. Du kan vælge mellem Klassisk (mildt krydret), Indisk (krydret med karry) og Tomat & Timian. Ønsker du mere smag og struktur i farsen, kan du vælge at tilsætte solsikkekerner, hakkede nødder, grøntsager eller noget helt fjerde. Der er handler om at finde frem til sin egen favorit, og her sætter kun fantasien grænser. 

Med den økologiske kødfri fars fra Valsemøllen bliver det altså langt lettere at vælge kødet fra eller tilbyde et grønt alternativ til dine gæster. 

 

Gå på opdagelse i vores Green Life opskriftsunivers

Vi har samlet en række opskrifter, som du kan lade dig inspirere af, når du ønsker at sætte velsmagende og vegetariske retter forrest på buffeten. Du finder vores Green Life opskrifter her

Laver du mad i små portioner, kan du også lade dig inspirere af vores Green Life forbruger site her