Hvedebrød, rugbrød, sandwichboller, lækre kager og tærter. Tag et kig i Valsemøllens mange opskrifter, der er udviklet specielt til professionelle køkkener som dit.
Klik her og find en vifte af inspirerende og gennemtestede opskrifter
De fleste hvedebrødsopskrifter er velegnet til langtidskoldhævning eller frost.
Langtidskoldhævning
Hvis hvedebrødene ønskes koldhævet, sættes de 1 time på frost og derefter på køl med stikvognspose over. Dag 2 tages brødene ud fra køl og tempereres i bageriet til en kernetemperatur på min. 15°C. Herefter kan brødene sættes i raskeskab, hvis man ønsker større volume.
På frost
Hvis hvedebrødene ønskes kørt over frost i flere dage, skal følgende grundregler overholdes:
- Dejtemperatur 23-24°C
- En smule fastere deje
- Ekstra tilsætning af bagehjælpemiddel egnet til frost. F.eks. Frost Flexible eller Minus 18.
Husk at sænke bagetemperaturen, hvis du bager i konvektionsovn
Bemærk, at de i opskrifterne oplyste bagetemperaturer skal sænkes ca. 20-30°C, hvis der bages i en konvektionsovn. De angivne bagetemperaturer er baseret på bageri-ovne.
Tag et kig i vores mange opskriftshæfter herunder:
- Spred julestemning med 18 lækre juleopskrifter
- Det store rugbrødshæfte
- Prøv fire opskrifter med GRØD
- Stenformalet - smag forskellen
- Økologi er let og ligetil
- Brød med Fuldkornsmærket
- Rustikke brød bagt med dansk mel
- Italiensk for begyndere og professionelle
- Fransk og forførende
- Power to the people - fuldkornsmel med stor bagekraft
- Rustikke surdejsbrød