Valsemøllen A/S har en en bred serie af mel, brød- og kageblandinger, der er udviklet specielt til storkøkkener, kantiner, hotelkøkkener og restauranter. Med Valsemøllens helblandinger former du selv dine brød og får samtidig en lang række fordele. Flotte brød af høj kvalitet, lang holdbarhed, stort udvalg, mindre spild og ikke mindst et lille lagerbehov.

Men frem for alt kan du spare op til 66% i forhold til bake-off.

Mindst dej - størst udvalg

Det er let at bage selv og samtidig opnå et bredt sortiment af kvalitetsbrød og kager. Med udgangspunkt i samme grunddej er det muligt at bage mange forskellige varianter. Grunddejen deles op, formes forskelligt eller tilsættes forskellige smagsingredienser eller toppings - afhængig af, hvilke brød eller kager, der ønskes.

Stort udvalg - lille lager

Har du fryserummet fyldt eller bruger du meget plads til optøning? Så er Valsemøllens brødblandinger måske noget for dig.  Selvom du opnår et bredt udvalg af forskellige brød og kager, fylder melblandingerne ikke ret meget på tørvarelageret.

Mindre madspild - større kvalitet

Du vil helt sikkert kunne lide duften i bageriet, når du bager med Valsemøllens mel og brødblandinger. Nemlig lækre brød med en god krumme, en sprød skorpe og et individuelt præg. Samtidig oplever du en sikker og ensartet kvalitet hver gang du bager og hjemmebagte brød og kager med lang holdbarhed betyder oftest mindre spild.

Større kontrol - færre tilsætningsstoffer

Når du selv bager brød, får du fuld kontrol over, hvad de indeholder. Alle vores melprodukter er udviklet uden unødige tilsætningsstoffer og kornet er garanteret frit for stråforkortere og nedvisningsmidler. Vi har også et stort udvalg af økologisk mel og brødblandinger, hvis du vil være helt sikker på at undgå sprøjterester. 

Få et overblik over hele Valsemøllens sortiment her.

Kontakt key account manager Carl-Henrik Elbke eller salgskonsulent Rikke Gryberg for mere information om Valsemøllens tilbud til foodservice sektoren.