Arbejder du professionelt med mad - og vil du gerne forkæle dine gæster med friskbagt, økologisk rugbrød? 

Tilmeld dig vores online bagekursus for madprofessionelle, hvor Valsemøllens udviklingsbager Erik Olsen gennemgår og bager favoritten over dem alle inden for rugbrød: Softkernerugbrød.

Følg med hjemme fra computeren - når Erik deler ud af sine bedste bagetips til rugbrødsbagning i travle, professionelle køkkener. Deltagelse er gratis. 

Hvad gennemgår vi på online kurset?

– Hvad er en surdej - og hvorfor bage rugbrød med surdej? 

– Køretid & dejtemperatur

– Betydningen af hævetid (koldhævning kontra raskeskab)

– Afbagning - og tips til flotte brød uden avanceret bageriovn

Hvad får du?

– Konkret og brugbar vejledning i bagning af rugbrød 

– Tips til gode bagerutiner i en travl hverdag

– Nye opskrifter tilpasset professionelle køkkener

 

Tid & sted: Tirsdag d. 6. oktober kl. 8.30-9.30 via link (tilsendes via mail forud for kurset)

 

Tilmeld dig her

* påkrævet svar
 
 
 
 
 

 

Når du deltager i webinaret accepterer du også, at du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bunden af vores e-mails. For mere information om vores privatlivspolitik, kan du besøge vores hjemmeside.