Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Økologisk malthvedebrød 100/0

Fremgangsmåde:

Beskrivelse: Alle ingredienser hældes i æltekarret

Dejtemperatur: 25°C

Køretid*: 10 min. langsomt + 8 min. hurtigt

Liggetid: 45 min.

Dejvægt:

Brød: 700 g

Baguette: 400 g

Boller: 150 g

Opslåning:

Brød: Dejen hakkes ud og formes som et aflangt brød

Baguetter: Dejes hakkes ud og formes til baguetter. Efter raskning snittes baguetterne med 4 vandrette snit.

Boller: Vejes af på 4500 g. og hviler ca. 15 min. i virk, brækkes af som håndværkere og vendes i øko havregryn.

Rasketid: På køl med stikvognspose om. Tages ud dagen efter og står ca. 3 timer (eller til en kernetemperatur på 15°C er opnået)

Bagetemp.*: Sættes ind ved 250°C faldende til 230°C. Der dampes efter 2 min.

Bagetid*:

Brød: 25 min. + 15 min. med åbent spjæld

Baguette/boller: 20 min. + 5 min. med åbent spjæld

 

Ingredienser:

Økologisk hvedemel, vand, økologiske havregryn, tørret økologisk spelthvedesurdej (økologisk spelthvede, starterkultur), økologisk hvedegluten, salt tilsat jod, økologisk rørsukker, gær, 1% ristet økologisk hvedemaltmel, 1% økologisk lys malt (økologisk hvedemel, økologisk malt ekstrakt (økologisk bygmalt, vand)), tørret økologisk surdej (økologisk hvedemel, starter kultur), fortykningsmiddel (E412), melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi936 kJ
224 kcal
Fedt1,5 g
- mættede fedtsyrer0,2 g
Kulhydrat41,7 g
- heraf sukkerarter1,5 g
Kostfibre3,3 g
Protein8,6 g
Salt1,48 g
Print opskrift