Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Bryghusrugbrød

Fremgangsmåde:

Først blandes nedenstående ingredienser til en blanding, der sætte i blød i min. 12 timer : 1500 g skårne rugkerner, 300 g Basis mørk rugbrød, 330 g Porter/Stout øl, 20 g gær og 1.200 g vand.

Herefter blandes de 3350 g iblødsætning med de resterende ingredienser, hvilket resulterer i en samlet dejvægt på 6990 g. 

Fremgangsmåden nedenfor følges:

Dejtemperatur: 28-30 °C

Køretid: 15 min. langsomt

Liggetid: 30 min.

Dejvægt: 1.100 g i formsæt (10x10x18) eller 1.100 g i Alu. 75165

Rasketid: 40-45 min.

Damp: Som normalt til rugbrød

Bagetemperatur: Indsæt ved 240°C faldende til 190°C

Bagetid: 50-60 min.

Ingredienser:

Vand, skårne rugkerner, stenformalet rugsigtemel, øl, hvedemel, tørret hvedesurdej (hvedemel, starterkultur), mørk ristet bygmalt, rugmel, hvedegluten, salt tilsat jod, gær, karamelsirup, rapsolie, druesukker.


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi842 kJ
201 kcal
Fedt0,9 g
- mættede fedtsyrer0,2 g
Kulhydrat37,5 g
- heraf sukkerarter2,1 g
Kostfibre6,5 g
Protein6,5 g
Salt1,26 g
Print opskrift