Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Smørbagte hindbærsnitter

Fremgangsmåde:

Smør, sukker og marcipan køres sammen ved langsom hastighed i 3 min. Herefter tilsættes æg, mel, vaniljesukker og salt, som køres sammen i ca. 3 min.

Dejen sættes i køleskab til den er helt kold eller til dagen efter.

 

Dejen køres op, inden den rulles på rullebordet. Dejen rulles ned på 4 mm.

Der smøres 1.000 g hindbærmarmelade 1,5 cm fra kanten, og næste lag dej rulles på og prikkes med svigermor /pindsvin.

 

Snitterne bages 180 grader i ca. 30 min.

 

De skæres som ønsket, når de er afkølede.  

Glasur: Flormelis røres med bærsaft og sprøjtes på snitterne.

 

Ingredienser:

Hvedemel, 23% saltet smør (mælk), 23% hindbærmarmelade, sukker, æg, marcipan (mandler), salt tilsat jod, vaniljesukker, melbehandlingsmiddel (E300).

 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1852 kJ
443 kcal
Fedt20 g
- mættede fedtsyrer12 g
Kulhydrat58 g
- heraf sukkerarter29 g
Kostfibre1 g
Protein5 g
Salt0,56 g
Print opskrift