Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Økologisk Softkernerugbrød 100/0

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: 30-32°C.

Køretid*: 20 min.

Liggetid: Ingen

Dejvægt: 1200 g Vejes direkte i form.

Form: 1.8 liter rugbrøds eller aluform 76140

Dekoration: Glattes og drysses med sesamfrø

Rasketid*: 45-50 min./formens kant

Bagetemperatur*: 250°C faldende til 180°C. Damp ved indsætning i ovn.

Bagetid*: 55-60 min.

* Vejledende

Ingredienser:

Vand, 18 % økologiske rugflager, økologisk hvedemel, 8% økologiske solsikkekerner, 6% økologiske hørfrø, økologisk fuldkornshvedemel, økologiske kartoffelflager, tørret økologisk hvedesurdej (økologisk hvedemel, starter kultur), økologisk mørk ristet bygmalt, salt tilsat jod, økologisk hvedegluten, gær, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi957 kJ
229 kcal
Fedt6,7 g
- mættede fedtsyrer0,7 g
Kulhydrat30,4 g
- heraf sukkerarter1 g
Kostfibre5,8 g
Protein8,7 g
Salt1,47 g
Print opskrift