Brug for hjælp?
Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30
76 10 33 33
Ring til kundeservice
Økologisk Softkernerugbrød 100/0
Fremgangsmåde:
Dejtemperatur: 30-32°C.
Køretid*: 20 min.
Liggetid: Ingen
Dejvægt: 1200 g Vejes direkte i form.
Form: 1.8 liter rugbrøds eller aluform 76140
Dekoration: Glattes og drysses med sesamfrø
Rasketid*: 45-50 min./formens kant
Bagetemperatur*: 250°C faldende til 180°C. Damp ved indsætning i ovn.
Bagetid*: 55-60 min.
* Vejledende
Ingredienser:
Vand, 18 % økologiske rugflager, økologisk hvedemel, 8% økologiske solsikkekerner, 6% økologiske hørfrø, økologisk fuldkornshvedemel, økologiske kartoffelflager, tørret økologisk hvedesurdej (økologisk hvedemel, starter kultur), økologisk mørk ristet bygmalt, salt tilsat jod, økologisk hvedegluten, gær, melbehandlingsmiddel (E300).
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi | 957 kJ 229 kcal |
Fedt | 6,7 g |
- mættede fedtsyrer | 0,7 g |
Kulhydrat | 30,4 g |
- heraf sukkerarter | 1 g |
Kostfibre | 5,8 g |
Protein | 8,7 g |
Salt | 1,47 g |