Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Økologisk Rustikt Græskarkernebrød

Fremgangsmåde:

Beskrivelse: Alle ingredienser hældes i æltekarret, undtagen ca. 500 g vand og 130 g salt. Når dejen er kørt 5 min. langsomt + 5 min. hurtigt, tilsættes de sidste 500 g vand, og dejen køres igen 5

min. hurtigt. I de sidste 2 min. af æltetiden tilsættes 130 g salt.

Dejtemperatur: 25-27°C

Køretid*: 5 min. langsomt + 5 min. hurtigt + 5 min. hurtigt

Liggetid: 120 min. i boks/kasse. (60 min. i boks/kasse hvis brødene skal over køl til næste dag. Brødene sættes 1 time på frost, så på køl. Dag 2 tages brødene ud fra køl og tempereres i bageriet til en kernetemperatur på min. 15°C, hæves til ønsket volumen)

Dejvægt: Brød: 650 g , Baguettes: 400 g, Stykker: 120-150 g

Dekoration: 50 % hakkede øko. græskarkerner + 50 % Øko Havregryn.

Rasketid*: 60 min. tørrask eller til ønsket volumen.

Bagetemperatur*: Stikovn: Indsættes ved 230°C, damp efter 2 min. og temp. sænkes til 210°C Herdovn: Indsættes ved 250°C, damp efter 2 min. og temp. sænkes til 230°C

Bagetid*:

Brød: 30 min. + 10 min. med åbent spjæld

Baguettes: 20 min. + 5 min. med åbent spjæld

Stykker: 15 min. + 5 min. med åbent spjæld

*Vejledende

Ingredienser:

Vand, økologisk hvedemel, økologisk durumhvedemel, 9% økologiske græskarkerner, økologisk rugmel, tørret økologisk spelthvedesurdej (økologisk spelthvede, starterkultur), salt tilsat jod, økologisk rugsigtemel, gær, økologisk hvedegluten, tørret økologisk surdej (økologisk hvedemel, starterkultur), melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1022 kJ
244 kcal
Fedt5,3 g
- mættede fedtsyrer1 g
Kulhydrat39,3 g
- heraf sukkerarter1 g
Kostfibre2,8 g
Protein9,9 g
Salt1,4 g
Print opskrift