Vidste du, at du – udover de gode produkter og konkurrencedygtige priser – får en lang række fordele, når du vælger Valsemøllen som din faste melleverandør?

Fri fragt ved minimumsmængde eller -beløb 

Når du køber min. 600 kg eller for mindst 4.000 kr. leverer vi frit i hele Danmark. Du bestiller blot to dage inden leveringsdag, så leverer vi til din butiksdør. For et mindre tillæg leverer vores chauffører også gerne dine varer helt ind i bageriet. 

Professionel markedsføring

Vi ved, at du er god til at bage, og at det sikkert et det, som du allerhelst vil bruge din tid på. Derfor hjælper vi gerne med markedsføringen i og omkring din forretning. Vi tilbyder en række kampagner, som leder dine kunders opmærksomhed hen på de gode råvarer og det gode gamle håndværk. Bestil dem ganske kvit og frit via webshoppen. Det gør det nemt for dig at være up-to-date med professionelle kampagneelementer som plakater, pengeindstik, brødskilte osv., der kan sættes op med det samme.

Se eksempler på en kampagne for dansk mel herunder.

Teknisk bagersupport

Valsemøllen har tre af landets bedste prøvebagere, som gerne hjælper dig med bageteknisk support, hvis bagningen driller. Ring til vores kundeservice på tlf. 7610 3333, så guider de dig videre.

Kurser og studieture

Vi tilbyder løbende faglige bagekurser i Esbjerg og Køge, som holder dig og dine medarbejdere helt up to date med de nyeste teknikker og råvarer. Hold øje med din mail, hvor vi løbende inviterer.

Lejlighedsvist arrangerer vi også studieture til udlandet, hvor du får inspiration, netværk og nye inputs med hjem.

Mulighed for skiltetryk (Web2Print)

Med Valsemøllens Web2Print er det nemt og fleksibelt at lave egne butiksskilte i forskellige størrelser og høj kvalitet. Det er også muligt at lave brødskilte og brødetiketter til dine egne brød ud fra standardskabeloner.

På mange af Valsemøllens produkter er der allerede brødetiketter med produktinformation, dem kan du hurtigt downloade og udskrive på de fortrykte Web2Print A-4 sider. Gemmer du pdf-filerne på brødetiketterne, er det altid hurtigt at udskrive det antal etiketter, du har brug for.  

Alt i alt er Web2Print tidsbesparende, brugervenligt og sikkert.

Print dine egne skilte

Du kan også få printet plakater (50x70 cm) – bare følg vejledningen og få plakaterne med posten inden for 8 hverdage. Der er også mulighed for at få håndskrevne plakater. Send tekst, antal og adresse til Marian Tøstesen på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., fax 7527 2490 eller tlf. 7527 2440 på hverdage mellem 8.00-9.00.